2013/14

JÚNIUS

Ballag már... Ballagás

Múzeum Kirándulás

Tanév végén az iskola minden tanulója elutazhatott a bikali élményparkba. A felső tagozatos diákok még egy napot kirándulással töltöttek Keszthelyen, ahol megnézték a Vadászati Múzeum és Történelmi Modellvasút kiállítást, majd egy rövid sétahajózáson is résztvettek.

MÁJUS

Köszöntés Pedagógusnap

Tanulóink énekkel, verssel köszöntötték az iskola pedagógusait. Ugyanezen a napon elköszöntünk Kalmár Lajosné kolléganőnktől, aki a jövő tanévtől már nyugdíjas éveit tölti.

FEBRUÁR

kollázs.jpg Farasang

Fénykép0259.jpg Tanulmányi verseny

2014. február 6-án került megrendezésre a komplex tanulmányi verseny helyi fordulója, melyen a felsőtagozatos osztályok mérték össze tudásukat. Megkezdődtek a felkészítések a megyei versenyre, melyen a 6. és 7. osztályos tanulók képviselik iskolánkat.

JANUÁR

Kép3007.jpg Kultúra Napja

Az idén is megünnepeltük a Kultúra Napját, melyre az 5. és 6. osztályos tanulók készültek műsorral. A szervezők meghívására a Nagyatádi Zeneiskola tanulói és pedagógusai nagyon hangulatos, zenés öszzeállítással érkeztek, hogy velünk együtt ünnepeljenek.

NOVEMBER

Fénykép0132.jpg Egészségnevelési Nap

Hagyományos Egészségnevelési Napunkat 2013. november 20-án tartottuk. A tanulók 4 állomáson bizonyították az egészséges életmóddal kapcsolatos tudásukat, kreativitásukat pedig terménybábok készítésével mutatták meg.

OKTÓBER

DSCF9099-2.JPG Magyar Diáksport Napja

Iskolánk csatlakozott a Magyar Diáksport Szövetség által 2013. október 11-én szervezett országos rendezvényhez. Az előírt 120 perces mozgás keretében 9 állomást szerveztünk, ahol a gyerekeknek és a felnőtteknek ügyességüket, kitartásukat kellett próbára tenniük. A program sikeresen zárult, a kitűzött célokat mindenki teljesítette.

Kapcsolódó anyagok