2014/15

Március

IMG_1408 (1224 x 1632).jpgTanulmányi verseny

Az idei tanévben iskolánk adott otthont a megyei komplex tanulmányi versenynek. Intézményünket Orsós Mónika és Orsós Zsolt 6. osztályos, Komáromi György és Völfinger Rudolf 7. osztályos tanulók képviselték. Mind az egyéni, mind a csapatversenyben nagyon jó eredményt értek el a gyererekek. Matematikából a 6. osztályos korcsoportban egyéni I. helyezett lett Orsós Zsolt, a 7. osztályos korcsoportban I. helyezést ért el Völfinger Rudolf, II. helyen végzett Komáromi György. A csapatversenyt szintén a mi iskolánk csapata nyerte meg, nagy-nagy örömünkre! Gratulálunk nekik!

IMG_1270.JPG Bábelőadás

A tavaszi szünet előtt a Palánta Misszió A ravasz rokon című húsvéti bábelőadását nézhették meg a gyerekek, melyet kicsik és nagyok nagy örömmel fogadtak.

márc4.JPG Március 15.

Az 1848-as forradalomra és szabadságra emlékeztünk versekkel, tánccal és zenével. A műsort a 7. osztályos tanulók előadásában láthattuk az idén.

FEBRUÁR

IMG_1103.JPG Szépíró verseny

Három 7. osztályos tanuló, Dublinszki Lóránt, Komáromi György és Völfinger Rudolf képviselte iskolánkat Lengyeltótiban a megyei Szépíró versenyen. Komáromi György II. helyezést ért el a kategóriájában. Gratulálunk!

DECEMBER

IMG_0889 (807 x 1077)3.jpg Pinokkió

Karácsonyi ajándékként a Pinokkió című színházi előadást nézhették meg a gyerekek.

NOVEMBER

DSCI0289.JPG Egészségnevelési nap

November hónap hagyományos programja az Egészségnevelési nap, melyre a tanulók már előre készülnek. Gyümölcsöt, zöldséget hoztak, amelyekből egészséges ételeket készítettek. Vetélkedőn bizonyították ismereteiket az egészséges életmódról.

Kapcsolódó anyagok