Éltes Nap az Éltesben

2014. 04. 30-án Éltes Napot tartottunk

20114. 04. 30-án Éltes Napot tartottunk a TÁMOP 3.4.2.A/11-2-2012-0016 "Új esélyek" című pályázat keretében.

Ez alkalomból megrendezésre került Éltes Kupa megyei sportrendezvényünkön négy intézmény vett részt a házigazda Éltes csapatán kívül. Barcs Szivárvány, Kaposvár Bárczi, Kaposvár Dudárczky és Marcali Hétszínvirág EGYMI-k voltak vendégeink ezen a mozgalmas és izgalmas eseményen.

Az ünnepélyes megnyitó után a vendégek megtekinthették a tanulóink alkotásaiból rendezett kiállítást. Ezután a Nagyatádi Városi Sportcsarnokban az Éltes Kupa izgalmas versenyei következtek, majd a programok az Éltes Mátyás Általános Iskolában folytatódtak. A Csillag Lovastanya, a Hunor Íjász Egyesület, a Magyar Vöröskereszt S.M. Szervezete, a nagyatádi Mentőállomás, és Tűzoltóság érdekes, változatos, érdekes bemutatói után a gyerekek kipróbálhatták a különböző tevékenységeket. A résztvevők kedvük szerint lovagolhattak, életet menthettek, íjászkodhattak és belülről is megismerhették a tűzoltó autót. A zenét a Come-duó szolgáltatta, a büfé finomságait a DEH Magyarország Kft. szállította. A kézműves foglalkozásokhoz a Coats Crafts Hungary Kft. biztosított alapanyagot.

Az élményekkel teli nap sikeréhez intézményünk minden dolgozója és a fenti támogatók is hozzájárultak. Köszönjük, hogy mindig számíthatunk a segítségükre!

Címkék: Sport


Vissza az előző oldalra